Logo Oerbad

Over OERBAD!

Wat is een OERBAD!?

Een OERBAD! is een uniek ijsbad, jacuzzi of hot-tub. Het is kunst én natuur. Geeft rust én energie. Het is buitengewoon, maar eigenlijk ook gewoon oer-normaal. Puur natuur en zonder extra’s. Het is een bad dat niet meegaat met de massa, maar zijn eigen limiet breekt. Door het ontwerp, de mogelijkheden en de uitvoering. Gemaakt van gerecycled EPS of schuim uit oude zeeboeien en afgewerkt met beton. Gemaakt door een creatief brein met een ambachtelijk paar handen, in het oer-Hollandse Werkendam.

Daarom wil je een Oerbad!

een verrijking van je huis of tuin

Een robuust design met oerkracht. OERBAD! heeft een rotsvast ontwerp, dat een plek verdient in jouw tuin. Een buitengewoon design, dat gezien mag worden, een ware eye-catcher. Het bad vormt een geheel met de natuur. Elk bad met een unieke uitstraling. Gemaakt op basis van jouw unieke wensen.

Een verrijking van jezelf

OERBAD! laat jouw oerkracht stromen met warm óf koud water. Ga de strijd aan met dat stemmetje in je hoofd. Boost jouw immuunsysteem. Ervaar minder stress, meer rust én energie. Regelmatig een koude dip nemen zorgt ervoor dat je beter in je vel zit, fysiek en mentaal. Daarnaast helpt het bij bloedcirculatie, gewrichtsontstekingen en andere pijnklachten.

Wissel je koude kunstje af met relaxen in het warme water. Dobber weg in het warme water en laat je spieren ontspannen en kom tot rust. Jouw zen moment met OERBAD!
Kan je niet kiezen? Het ontwerp is helemaal aan te passen op jouw wensen.

OVER BRUUD!

BRUUD is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het gebruik van beton in de vorm van sculpturen en afwerkingstoepassingen. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan rotsformaties, beelden, kunstuitingen en wandafwerkingen. Van ontwerp tot uitvoering.