Logo Oerbad

Hottub Oerbad!

Poederoijen

Ze wilden geen ‘normale’ jacuzzi, maar hadden een visie voor een buitengewone hot tub, dus namen ze contact op met OERBAD. De klant vroeg: ‘doen jullie ook kleinere projecten?’, maar natuurlijk doen we dat.

In ons kennismakingsgesprek hebben we alle wensen én ideeën besproken van de klanten. Na een bezoek aan de omgeving waarin het bad zou komen, druppelden de ideeën binnen. Het moest een hout gestookt bad worden, een buitengewone hot tub die enerzijds wegvalt in de omgeving, maar anderzijds mag opvallen door haar natuurlijke design.

Na de beslissing op het ontwerp werden de opdrachtgevers uitgenodigd in ons atelier om de grote van het bad te bepalen. Na een beslissing werd de volledige uitvoering van het OERBAD! in gang gezet. De basis werd gemaakt en vervoerd naar de locatie, waarna het spuitbeton en de carbonbewapening zijn aangebracht. De afwerkingen en details zijn aangebracht met hand- en boetseerwerk. Een precisie werk, maar essentieel voor de natuurlijk uitstraling van het bad.

 Het resultaat?

Een bad dat helemaal aangepast is op de wensen van de klant, waar ze heel tevreden mee zijn. Ze vertelden ons dat het een ritueel is geworden van de kachel aansteken, genieten en ontspannen van het warme water met de gehele familie.

Specificaties

Maatwerk oerbad

Bekijk product
Maatwerk oerbad
Oerbad
Oerbad zijkant

GERELATEERDE PROJECTEN

IJskoud Oerbad!
IJskoud Oerbad!
Essen