Logo Oerbad

Maatwerk Oerbad!

Sassenheim

Een buitengewoon design, dat er buitengebruik uitziet als een vijver maar in gebruik een jacuzzi is. Een robuust ontwerp dat wegvalt in de tuin, maar uniek is in alle opzichten. Waar het hart van vol zit, loopt het bad van over, dat merkten we bij dit OERBAD! in Sassenheim.

Deze klanten waren op zoek naar een jacuzzi die perfect in de omgeving past mét een waterval als ware eye-catcher. Na een oriënterend gesprek over de wensen en ideeën van de opdrachtgevers verdiepten we ons in de omgeving, waarin het bad geplaatst zou worden en bekeken we de mogelijkheden en technische aspecten. Van de eerste schetsen ging het hart van deze opdrachtgevers al sneller kloppen.

Samen met onze partner die de techniek van de Oerbaden regelt, hebben we de uitwerkingen van de: jetstreams, waterval en de verwarming van het water uitgewerkt. Daarna was het tijd om de basis te leggen voor dit OERBAD! Na goedkeuring van de klant hebben we de basis elementen naar de locatie vervoerd. Vervolgens is het spuitbeton en de carbonbewapening aangebracht. De afwerkingen en details zijn gerealiseerd met hand- en boetseerwerk. Een precisie werk, maar essentieel voor de natuurlijk uitstraling van het bad. Na het decoreren is er getest en zijn waar nodig dingen geperfectioneerd.

Het resultaat?

Een prachtig bad mét doorkijk waterval, dat een verlenging is van de natuur en de omgeving.

Maatwerk OERBAD

Bekijk product

GERELATEERDE PROJECTEN

Hottub Oerbad!
Hottub Oerbad!
Poederoijen