Logo Oerbad

Maatwerk Oerbad!

Een buitengewoon design, dat er buitengebruik uitziet als een vijver maar in gebruik een jacuzzi is. Een robuust ontwerp dat wegvalt in de tuin, maar uniek is in alle opzichten. Waar het hart van vol zit, loopt het bad van over, dat merkten we bij dit OERBAD! in Sassenheim.

Deze klanten waren op zoek naar een jacuzzi die perfect in de omgeving past mét een waterval als ware eye-catcher. Na een oriënterend gesprek over de wensen en ideeën van de opdrachtgevers verdiepten we ons in de omgeving, waarin het bad geplaatst zou worden en bekeken we de mogelijkheden en technische aspecten. Van de eerste schetsen ging het hart van deze opdrachtgevers al sneller kloppen.

Samen met onze partner die de techniek van de Oerbaden regelt, hebben we de uitwerkingen van de: jetstreams, waterval en de verwarming van het water uitgewerkt. Daarna was het tijd om de basis te leggen voor dit OERBAD! Na goedkeuring van de klant hebben we de basis elementen naar de locatie vervoerd. Vervolgens is het spuitbeton en de carbonbewapening aangebracht. De afwerkingen en details zijn gerealiseerd met hand- en boetseerwerk. Een precisie werk, maar essentieel voor de natuurlijk uitstraling van het bad. Na het decoreren is er getest en zijn waar nodig dingen geperfectioneerd.

Het resultaat?

Een prachtig bad mét doorkijk waterval, dat een verlenging is van de natuur en de omgeving.

Maatwerk OERBAD

Bekijk product

Hottub Oerbad!

Ze wilden geen ‘normale’ jacuzzi, maar hadden een visie voor een buitengewone hot tub, dus namen ze contact op met OERBAD. De klant vroeg: ‘doen jullie ook kleinere projecten?’, maar natuurlijk doen we dat.

In ons kennismakingsgesprek hebben we alle wensen én ideeën besproken van de klanten. Na een bezoek aan de omgeving waarin het bad zou komen, druppelden de ideeën binnen. Het moest een hout gestookt bad worden, een buitengewone hot tub die enerzijds wegvalt in de omgeving, maar anderzijds mag opvallen door haar natuurlijke design.

Na de beslissing op het ontwerp werden de opdrachtgevers uitgenodigd in ons atelier om de grote van het bad te bepalen. Na een beslissing werd de volledige uitvoering van het OERBAD! in gang gezet. De basis werd gemaakt en vervoerd naar de locatie, waarna het spuitbeton en de carbonbewapening zijn aangebracht. De afwerkingen en details zijn aangebracht met hand- en boetseerwerk. Een precisie werk, maar essentieel voor de natuurlijk uitstraling van het bad.

 Het resultaat?

Een bad dat helemaal aangepast is op de wensen van de klant, waar ze heel tevreden mee zijn. Ze vertelden ons dat het een ritueel is geworden van de kachel aansteken, genieten en ontspannen van het warme water met de gehele familie.

Specificaties

Maatwerk oerbad

Bekijk product
Maatwerk oerbad
Oerbad
Oerbad zijkant